Kapsels afgelopen maanden..

      Geen reacties op Kapsels afgelopen maanden..

Mijn kapsels zijn de afgelopen tijd best wel verandert… Eigenlijk komt het sinds de kapperschool, daar werd ons haar regelmatig geknipt, geverft etc… En sindsdien kan ik eigenlijk nooit lang het zelfde kapsel houden….
Eerst even een kijkje hoe ik het vorig jaar had. Op de eerste foto, zo had ik mijn haar zomer 2011. Op de 2de foto zag je mijn kapsel hoe ik het had tot Dec 2011. Daarna is het meer en meer verandert.. En wilde ik graag een blogpost aan toewijden!
 
Mijn inmiddels ex had in Dec. gezegt: ik val niet op blond, dus heb ik in Dec mijn haar donker/rood geverft! De onderstaande foto’s zijn van in Maart 2012.
 
In April zag ik de serie Lip Service voor het eerst en het kapsel wat: Ruta Gedmintas in die serie heeft vond ik helemaal geweldig, dus besloot ik niet langer mijn haar langer te laten groeien maar toch weer te laten knippen.
 

Nu zijn we inmiddels in Juni 2012 beland en vind het het korte kapsel nog steeds heel erg leuk! Maar ik wilde toch weer terug naar het blonde toe, omdat ik zo snel uitgroei kreeg en van nature ik heel erg blond ben. Vandaar dat ik een coupe solleil heb gedaan met blonde plukjes erin, zo valt het rode haar niet meer zo op en kan het makkelijker uitgroeien naar blond haar. Ook al moet ik eerlijk zeggen dat ik het wel erg leuk vind dat het niet zo saai blond is maar diverse kleurtjes, wat ik wel heel erg leuk vind! Hoe ik mijn kapsel de komende tijd zal gaan dragen dat weet ik niet…

Plaats hier je reactie :-)