Kerstmarkt Antwerpen

      Geen reacties op Kerstmarkt Antwerpen

Vanmiddag ben ik samen met Mascha naar de kerstmarkt geweest, in eerste instantie wilde we vorige week gaan. Maar wegens de gladheid hadden we het een weekje uitgesteld tot vandaag. Ook al denk ik dat de kerstmarkt in de sneeuw nog mooier zou zijn. De afgelopen jaar ben ik ieder jaar naar de kerstmarkt in Antwerpen geweest. Ik hou van de stad, de sfeer, de gezelligheid. Dus toen ik het een tijdje geleden met Mascha erover had om naar de een kerstmarkt te gaan was de keuze snel gemaakt om naar Antwerpen te gaan. En ondanks dat de kerstmarkt ieder jaar het zelfde lijkt, alleen dan minder bezette kraampjes blijft het leuk om er naar toe te gaan. Nadat we eindelijk een parkeerplek hadden gevonden hebben we z’n 2 uur over de kerstmarkt gelopen, zo zijn we eerst naar de groenplaats gelopen hebben daar bij de ijsbaan gekeken en een warme chocomel gedronken. Daarna zijn we naar de grote markt gelopen om bij de kraampjes te kijken, wat foto’s gemaakt te hebben. Tot slot zijn we richting het reuzenrad gelopen, nog getwijfeld of we erin zouden gaan. Maar wegens hoogtevrees en dat de bakjes zo bewogen hebben we gezamenlijk besloten dat niet te doen. Als de bakjes niet zo bewogen had ik het wel overwogen. En er stond ook een flinke wachtrij. Ik moet sowieso zeggen dat het behoorlijk druk was. Drukker dan voorgaande jaren dat ik er geweest ben. Maar het was wel weer heel leuk om erbij te zijn. Heb er echt van genoten!

Plaats hier je reactie :-)