Kerstmenu: Vis in knoflooksaus

      Geen reacties op Kerstmenu: Vis in knoflooksaus

20141225_200052Voor het hoofdgerecht dit jaar besloot ik om vis te eten, omdat Denise en ik beide vis liefhebbers zijn. En ik wilde een niet te zwaar gerecht maken…

Ingrediënten

  • 2 bakjes kerstomaatjes (a 250 g)
  • 1 gele paprika
  • 1 pak zalmfilet (diepvries, 400 g) (Je kan het ook met andere vis maken)
  • 1 pot boursin cuisine knoflook & fijne kruiden (245 g)
  • 2 pakken petit pains (bruin (afbakpistolets, a 300 g))
  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)

Bereiden

Oven op 200 °C voorverwarmen. Kerstomaatjes schoonmaken en wassen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Zalm met zout en peper bestrooien. In ovenschaal vis en groente leggen. Boursin met 3 el water verdunnen en erover verdelen. Vis 30 min. in oven bakken.  Peterselie fijnhakken en over schotel strooien.

In het recept stond er met brood serveren, ik besloot het met aardappelkroketjes en peultjes te eten.. Maar met brood is het ook heel erg lekker!

Plaats hier je reactie :-)