Kijkje in mijn make-up stash – Deel 01

      2 Reacties op Kijkje in mijn make-up stash – Deel 01

Vanaf vandaag zal er iedere dag een post online komen met een kijkje in mijn make-up stash. Tot mijn gehele make-up stash aan bod is geweest.

Vandaag beginnen we met mijn Lipgloss & Lipstick. We beginnen gelijk met de minste artikelen die ik heb, want ik draag eigenlijk maar zeer weinig lipgloss of lipstick. Eigenlijk draag ik dagelijks labello, soms ook met een kleurtje.
null
Zoals je op de foto kunt zien heb ik 1 lipstick en 1 lipgloss van M.A.C waar ik heel blij mee ben. Als ik deze draag dan draag ik eerst de lipstick met daaroverheen meestal nog de lipgloss. De lipstick en lipgloss zijn in dezelfde tint.

Ook heb ik 1 roze lipgloss van Make-up studio, deze kocht ik bij mijn schoonheidsspecialiste. En lijkt op de foto veel “rozer” dan dat hij is. Ik vind hem wel fijn, alleen vind ik het opbrengen niet zo fijn omdat het borsteltje zeg maar heel erg stug is.

Daarnaast ligt mijn bourjois lipgloss die draag ik eigenlijk het meest. Een mooie zachtroze lipgloss met shimmers erin!

De doorzichtige lipgloss heb ik vooral jaren geleden veel gedragen, samen met de lipgloss die daarnaast ligt van Essence. De laatste jaren heb ik deze niet meer opgedaan. En dat zelfde geld eigenlijk voor de kleine roze lipgloss van wet’n wild. Aan de lipgloss van wet’n wild dit een heftige kaneel geur en smaak. Waardoor je lippen ook beginnen te tintelen!
null

2 thoughts on “Kijkje in mijn make-up stash – Deel 01

Plaats hier je reactie :-)