Kijkje in mijn make-up stash – Deel 02

      2 Reacties op Kijkje in mijn make-up stash – Deel 02

Vandaag weer een kijkje in mijn make-up stash.
Zoals je op de foto kunt zien is vandaag foundation, compact powder en primer aan de beurt.
null


Eenullrst wil ik jullie voorstellen aan mijn foundation’s. In de afgelopen jaren heb ik vele foundation’s gebruikt, maar eigenlijk waren ze allemaal te donker. Waardoor het resultaat echt heel erg lelijk werd, toch wilde ik de 3 foundations laten zien die ik heb. Ik heb namelijk van Essence een foundation, die ik eigenlijk bijna nooit gebruikt heb, maar toch bewaard heb. De foundation van Rimmel heb ik wel intensief gebruikt. Tot ik deze zomer bij M.A.C kwam, want ook de foundation van Rimmel was voor mijn huid te donker. Bij M.A.C heb ik dus foundation gekocht. Wel jammer dat iedere keer als ik bij een M.A.C counter kom dat de pompjes die op de foundation horen op zijn.

Om even bij M.A.C te blijven, heb ik ook 2 primers, compact powder & bronzing powder. Die laatste gebruik ik soms als blush, ik heb van mij zelf snel erg rode wangen en dan staat een blush ook echt heel erg lelijk. Maar met de bronzing powder is het gelukkig wel mooi om op mijn wangen te doen.

Ik heb ook een bronzing powder & compact powder van Essence. Deze heb ik vollop gebruikt de afgelopen jaren… En blijf ik ook erg fijne producten vinden!

Daarnaast zie je nog 2 producten op de tafel liggen, namelijk Catrice: Alleround Concealer die ik ook regelmatig gebruik om mijjn donkere dringen onder mijn ogen te vervagen of andere plekjes in mijn gezicht te camoufleren.

Tot slot ligt er ook de beauty blender bij, deze heb ik nog maar een klein maandje in mijn bezit. Mijn bevindingen daarover komen later in een andere post.

2 thoughts on “Kijkje in mijn make-up stash – Deel 02

  1. LinvanT

    Ik heb een foundation van Catrice, maar ik gebruik die nauwelijks. De kleur is goed, maar ik vind foundation niet echt nodig bij mij, ook al heb ik een beetje oneffenheden enzo. Gebruik jij dagelijks foundation?

    1. Bianca

      Ik gebruik bijna nooit foundation, zo heel veel oneffenheden heb ik ook weer niet op mijn gezicht. En het zit er bij mij niet echt in om het dagelijks op te brengen. Alleen soms bij feestjes, maar ook niet altijd hoor 😉

Plaats hier je reactie :-)