Kijkje in mijn make-up stash – Deel 3

      Geen reacties op Kijkje in mijn make-up stash – Deel 3

Een rijkgevuld bakje op de foto, vandaag is het de beurt aan: Mascara, Eyeliner, Oogpotlood &  Wenkbrauw potlood.

null

 Eerst mijn mascara’s, Ze zijn allemaal zwart op die van M.A.C na, deze is donker bruin. Ik vind ze allemaal heel fijn, maar die van NYC toch eigenlijk wel het fijnste.  
null 

Op de volgende foto zijn mijn eyeliners te zien. Ik heb 3 gelliners, 1 van  catrice een zwarte en 2 van coastal scents in het zilver en goud. Het meeste gebruik ik de zwarte gel eyeliner van Catrice.
null 

Hieronder zie je mijn oogpotloden, en de onderste is een wenkbrauw potlood van M.A.C in de zachte lichtbruine kleur. Ook het gouden potlood gebruikte ik als wenkbrauw potlood van te voren. De kleuren van het oogpotlood zijn voornamelijk zwart, maar ook grijs, lichtblauw & groen.
null
null

Plaats hier je reactie :-)