Kijkje in mijn make-up stash – Deel 4

      Geen reacties op Kijkje in mijn make-up stash – Deel 4

Even tussen door een kijkje in mijn “overige” bakje.
null 

In het “overige bakje” zitten maar een paar spullen, die ik toch ook even wilde benoemen.
De 2 linkse spullen zijn de 2 eyeshadowbases die ik beide regelmatig gebruik bij de ooglooks die ik maak.
Daarnaast zie je een tekening, die heeft de medewerkster van M.A.C gemaakt voor me, om de make-up die ik daar aangeschaft heb aan te brengen zoals ze het ook bij de M.A.C counter gedaan hadden.
Het witte flesje/tube, is mijn M.A.C dagcreme met parelmoer extracten erin. En tot slot de fixatie spray van M.A.C zodat je make-up langer blijft zitten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste 2 producten erg weinig gebruik, mijn ogen schrikken altijd van de fixatie spray dat mijn mascara meestal niet meer op z’n plek zit. En over het algemeen gebruik ik eigenlijk mijn andere dagcreme van dr. van der hoog. Maar onder de foundation gebruik ik wel deze dagcreme.  
null

Plaats hier je reactie :-)