Klas van 2011

      Geen reacties op Klas van 2011

 Op Dinsdag 12-04-2011 was de laatste lesdag op school, omdat we 3 jaar op school hebben gezeten hebben we die laatste dag buiten de toetsen van Nederlands ook de 3 jaar zover afgesloten. Eerst gingen we zoals je op de eerste foto kan zien, lunchen. Er waren diverse broodjes met: Carpattio, Zalm, Rosbief, Kaas, club sandwich enz..

De broodjes waren erg lekker, de lunche vond trouwens plaats in het “Hooihuis” te Roosendaal..

Wat een nadeel was is dat we om half 12 naar het hooihuis gingen.. En om half 1 weer terug naar school moesten omdat er op school gewacht werd met de toets op de klas. Tegen 12 uur gingen we eten, dus het was vooral eigenlijk een hoe krijg ik zo snel mogelijk de broodjes binnen.. Wat wel erg jammer was.

Helaas zijn er 2 klasgenoten die de eindstreep niet gelijk met “de rest van de klas” redden… Wat natuurlijk heel erg jammer is. We konden dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.. En hebben de twee kanjers die over een half jaartje afstuderen in het zonnetje gezet tijdens de lunche!

Bedankt voor de 2 leuke jaren in de klas: Marion & Annelies!!! Jullie zijn kanjers, en jullie gaan het zeker over een halfjaartje zeker redden!!!

Ook vond de SLB docent (wat vroeger een mentor was) die wilde ook graag een klassefoto van de gehele klas hoe hij op dit moment is… De favoriete lerares Laurien was ook aanwezig!

In volgorde: Larien, Ik, Elke, Samantha, Annelies, Francois, (SLB docent) Els, Colinda, Marlies, Liesje, Lea-mey, Nia & Marion


En nog een keertje buiten voor het restaurant!

Plaats hier je reactie :-)