Konad

      1 reactie op Konad

Konad is een bekend merk wat ik via Enchantra heb leren kennen, het merk is bekend geworden om hun nailart. Nu heeft Konad ook een cosmetics lijn. En ik vond het leuk om beide vandaag aan licht te laten komen in dit artikel. De foto’s uit dit artikel zijn genomen bij de showroom van Auryn Beauty/Enchantra.

Wat kun je allemaal verkrijgen van Konad?
Allerlei producten voor prachtige nailarts te maken, zoals stamping sets, imageplates, spongenails maar ook andere producten om prachtige nailarts te kunnen maken! En dan heb je natuurlijk nog de cosmetica lijn met oa. een BB Cream, Oogschaduw enz. enz..

Eerst wat overzichtsfoto’s.

Op de onderstaande foto zie je de sponge nail art en de BB cream liggen.

Er zijn ook hele leuke andere nail art sets van Konad, met speciale nail art lak.

Het bekende stamping nail art van Konad, wat door meerdere merken is nagedaan. Maar ik moet zeggen bij Konad werkt het in mijn ogen wel, andere merken helaas niet!

Wil je je nagels mooi nail art geven door middel van stamping, bij Enchantra heb je genoeg imageplates om mooie nailarts van te maken!

Auryn Beauty heeft zelfs een heuze Konad Nailart website, wat zeker de moeite waard is om eens te gaan kijken. Waar zelfs ook tutorials op te zien zijn!!
Wil jij nu ook konad nail art of konad cosmetics bestellen? Voor de Nail art en voor de Cosmetics

1 thought on “Konad

Plaats hier je reactie :-)