Korte update!

      Geen reacties op Korte update!

Voor de gene bij wie het nog niet duidelijk was, ik ga verder met Bianca-online. Shimmer and shine is gelinkt aan Bianca Online..

Dus bij deze even een update van Bianca-Online!
– Achter de schermen ben ik druk bezig met foto’s die het niet meer deden te bewerken, te uploaden en te plaatsen. Maar wegens een probleempje met een vastlopend programma kan het even duren voordat alle foto’s terug te zien zijn. Het gaat om foto’s uit Aug & September. Ik vind het netter staan dat gewoon alles het doet wat op deze site staat 😉
– Ook ben ik semi-achter de schermen bezig met alle filmpjes van 2 youtube kanalen samen te voegen op mijn nieuwe BiancaOnlineNL kanaal. Iedereen kan de filmpjes al kijken, het gaat dan tot op heden op filmpjes uit Disneyland, efteling, artiesten etc..
– Waar ik me ook mee bezig heb gehouden de afgelopen dagen is: Het “oude” menu aan te passen aan de “nieuwe” doelen die ik met mijn site heb! Dat is nu gedaan! Maar omdat het Beauty stuk zo belangrijk voor mij is, komt er een apart kopje in het menu.. Dat volgt later!
– Ik heb veel ideeen voor nieuwe posts, maar ik ben eigenlijk van mening eerst het oude oplossen voordat je nieuwe dingen plaatst. Dus ik probeer de vorige punten zo snel mogelijk af te ronden zodat er snel nieuwe posts zullen volgen!!

Plaats hier je reactie :-)