Kruidvat Wimperverf

      2 Reacties op Kruidvat Wimperverf

Zoals jullie misschien weten heb ik van nature blond haar, dus ook mijn wimpers zijn blond. Met mascara op doen heb ik vaak moeite om alle wimpers zwart te kleuren en te krullen. Voorheen liet ik mijn wimpers bij de schoonheidspecialiste verven, maar nu zag ik bij de kruidvat wimper en wenkbrauw verf, waarvan ik 1 pakje met bruine verf mee nam voor mijn wenkbrauwen en 1 pakje zwarte verf voor mijn wimpers.

Om het resultaat in kaart te kunnen brengen heb ik eerst foto’s gemaakt zonder de verf

Ik heb eerst het pakje open gemaakt en de gebruiksaanwijzing gelezen, de gebruiksaanwijzing is heel gemakkelijk te volgens de stappen te volgen. Eerst heb ik onder mijn wimper haartjes vaseline aangebracht en boven mijn wimpers.

Vervolgens heb ik geprobeerd om de bijgevoegde papiertjes onder mijn wimperhaartjes te leggen. Maar dit vond ik zelf erg lastig werken omdat ik mijn eigen wimpers ging verven. En de papiertjes niet zelf bleven kleven aan de vaseline. Ik heb een wattenstaafje doordrengt met de vloeistof en heb dat op mijn wimpers aangebracht, deze moest maximaal een minuut inwerken en vervolgens met het wimperbrushje de verf op mijn wimpers aangebracht. De resten heb ik met een doekje doordrengt met water weggehaald.

De na-foto’s:

Mijn conclusie:
De verf bij de schoonheidsspecialiste prikt bij mij snel omdat er altijd wel verf in mijn ogen loopt. Deze verf prikt totaal niet, omdat deze niet in mijn ogen is gelopen. Maar zoals je op de foto’s kunt zien is het ook niet het resultaat wat ik zelf voor ogen had. Bij de schoonheidsspecialiste zijn heel mijn wimpers gekleurd. Het werkt misschien beter als iemand anders de verf aanbrengt of ik heb misschien zelf niet genoeg skills. Ik heb nog genoeg vloeistof en verf over. Dus laat ik de volgende keer mijn wimpers door iemand anders verven. Maar waarschijnlijk laat ik ze de volgende keer toch bij een schoonheidsspecialiste verven!

2 thoughts on “Kruidvat Wimperverf

  1. Geanne Schutter

    Heb je toevallig zo’n pakje van Swiss-O-Par? Die heb ik zelf ook wel eens geprobeerd maar ik vond het echt waardeloos spul. Het kleurde niet goed en smeerde.
    Je kunt bij Douglas ook zelf de verf kopen die schoonheidsspecialisten gebruiken. Zo’n setje van verf en waterstofperoxide kost zo’n €16 maar je doet er heel lang mee. De verf werkt veel beter en je kunt het gewoon aanbrengen met een wenkbrauwkwast en een oude (schone) mascaraborstel voor je wimpers 🙂

    1. BiancaB

      Hallo!! Toevallig heb ik een pakje swiss-o-par niet. Ken het ook verder niet 😉 Ik denk dat ik het de volgende keer gewoon door m’n buurvrouw laat doen die een schoonheidssalon aan huis heeft.

Plaats hier je reactie :-)