Laatste Beautybox

      Geen reacties op Laatste Beautybox

Hallo Allemaal!!!

Bij deze mijn laatste post over de beautybox. Ik heb namelijk de beautybox opgezegd! Er zitten soms ook echt leuke producten in, maar ook vaak producten die ik toch niet gebruik! Daarom heb ik besloten om mijn lid maatschap op te zeggen…

Wat zat er deze keer in de beautybox?

Een overzichtsfoto…

Dove Winter Care: Bodylotion.. Wat ik een nadeel vind is dat ik niet tegen het merk kan. Dit product ruikt eigenlijk best lekker.. Maar ik heb het er niet voor over dat heel mijn lichaam gaat jeuken en er bultjes op komen. Dit is een fullsize product: 6,99 voor 250 ML

Rover Hair: Luxurious leave in conditioner. Dit is een fullsize van 150 ML voor 17,95. Ik gebruik eigenlijk geen conditioner.. Maar opzich wel makkelijk dat je het in je haar kunt laten zitten. Dit product wil ik wel eens gaan uittesten.

Teeez: Eve’s ready te wear lipstick het is een fullsize van 3,5 gram voor 7,49 in de kleur rood! Z’n kleur draag ik persoonlijk nooit.. Alleen met carnaval maar eigenlijk vier ik dat ook niet..

ROC: Douche creme en Bodybalsem, dit merk ken ik wel, maar had ik nog geen producten van. Het merk staat heel goed bekend.
voor een fullsize douche creme: 400 ML voor 16,95 en bodybalsem: 200 ML voor 16,95. Op de foto zijn geen fullsize producten!

Tot slot zat er nog een beautybox geur kaarsje in! Ruikt opzich niet verkeerd.. Ook al ben ik benieuwd naar de geur als je het kaarsje brand..

Dat was de laatste beautybox. Wil jij nu de beautybox? Je kunt hem bestellen voor 14,95 per maand..

Plaats hier je reactie :-)