Laatste Home Again

      Geen reacties op Laatste Home Again

null Afgelopen 20 Mei was de laatste voorstelling van Home Again, in het vorige bericht over Home Again wist ik niet of ik alles mocht vermelden wat er in de musical afspeelde, zodoende dat ik nu na de laatste voorstelling toch nog een bericht wilde posten. Deze musical was echt heel indrukwekkend en ik ben blij dat ik hem 2 keer heb mogen meemaken. In de musical speelde veel nieuw talent mee!

Het verhaal in het kort: Aan de rand van de stad staat een opvanghuis de jongeren die er wonen hebben alle begeleiders weg gejaagd. Zodat ze er alleen voor staan. De 6 jongeren hebben allemaal hun eigen problemen. 

Het verhaal begint dat Burg gespeelt door Joël de Tombe, die neergeschoten wordt bij een drugs deal. Burg heeft nog contact met zijn broer Sept (1 van de jongeren uit het opvanghuis). Sept laat Burg naar het huis komen met het verhaal aan de andere jongeren dat het de nieuwe begeleider is. 

Burg probeert de mede jongeren op het juiste pad te brengen. Omdat hij niet wil dat de mede jongeren de zelfde fouten als hij. 

De andere problemen die zich in het huis afspelen zijn:
– Vlieg gespeelt door Coumba: Vlieg is een tiener meisje wat inverwachting is van haar vader.

– Borre gespeelt door Maickel: Borre schrijft brieven aan zichzelf voor in een pleeggezin te komen en verkracht in de musical Teetee

– Kuzun gespeelt door Amir: Kuzun heeft op Facebook meer dan 1000 vrienden maar in het echt bijna geen, ook heeft hij een oorlogstrauma.

– Stans gespeelt door Nicole: stans is een schitzofreen meisje dat niet praat en aan automutilatie doet.

– Sept gespeelt door Guus: Sept en zijn broer Burg zijn slachtoffer van huiselijk geweld.

– Teetee gespeelt door Desi:  Teetee is een drugsverslaafde hoer…

Zoals je leest niet echt een hele gezellige musical, maar wel heel indrukwekkend. De acteurs speelde het allemaal heel “echt”. Normaal zou ik zeggen, gaat het zien deze musical. Maar dat gaat helaas niet meer…

Plaats hier je reactie :-)