Laatste vakantie dag….

      Geen reacties op Laatste vakantie dag….

Ja vandaag, 9 september is mijn laatste vakantie dag. Nadat 3 weken thuis ben geweest begint morgen weer het hardwerkende leven 😉 Ik moet zeggen de 3 weken zijn voorbij gevlogen, maar aan de andere kant vind ik het ook heel erg fijn om weer te gaan werken. Gewoon om weer iets om handen te hebben!

Maar eerst even een korte terug blik op de afgelopen 3 weken, ik ben niet op vakantie geweest. Ook al wilde ik heel graag op vakantie gaan, alleen onderneem ik dat gewoon niet. En omdat eind Okt. mijn nieuwe slaapkamer komt, miste ik ook de financiën om op vakantie te gaan. Vooral in het begin van mijn vakantie vond ik het heel erg om dit jaar weer niet op vakantie te gaan. Omdat ik mij vorig jaar heb voor genomen om er echt even tussenuit te gaan. Vorig jaar was ik net vrijgezel tijdens mijn zomervakantie en dit jaar wilde ik het zoveel anders doen als vorig jaar! Ik had even het gevoel dat er gewoon in een jaar tijd niets verandert was. Maar gelukkig heb ik een gesprek gehad met mijn ouders en sindsdien voel ik me anders! Dankzei mijn ouders heb ik toch een beetje van mijn vakantie kunnen genieten.. Ik ben best veel met mijn moeder gaan winkelen, en tijdens die tripjes ben ik ook flink verwend.

Er waren toch wel een paar dagen die er deze vakantie uitsprongen, deze wil ik heel graag nog benoemen!
– Het dagje naar Eindhoven waar ik met Lin heb geshopt, naar de bios ben geweest..
– Enkele dagen later samen met Lin naar de garage sale  van Enchantra & ’s avonds uit eten bij de Japanner.
– Dagje weg naar Maastricht & Roermond, waar ik al zolang naar toe wilde!
En tot slot het winkelen afgelopen Zondag met Esther, Esther ken ik via Musicals en kwam ik regelmatig tegen op persvoorstellingen als ik met Wendy mee mocht. Nu was het voor het eerst dat ik met Esther afgesproken had. Het was lekker weer en hebben gezellig geshopt en op het terras van Breda gezeten!

Verder vond ik het ook echt super leuk dat mijn moeder altijd met mij is mee gaan winkelen, ik heb eigenlijk best wel veel gekocht maar vooral veel gekregen!!
En ik heb natuurlijk veel aan m’n blog kunnen werken, oké ik heb ook wel een dipje gehad met berichtenposten. Maar ben er ook flink weer tegenaan gegaan.

Nu ga ik de komende tijd flink tegen aan om alle nieuwe spullen uit te proberen en deze een plekje te geven op mijn blog, dus houdt de blog in de gaten 😉

Plaats hier je reactie :-)