Landelijke dag tegen pesten

      Geen reacties op Landelijke dag tegen pesten

Hallo, vandaag is het landelijke dag tegen pesten. Waarvan ik het belangrijk vind om hierbij stil te staan, net als vele ben ik ook gepest geweest op school en ook een vorm van pesten online…

Dat ik op school gepest ben geweest heb ik eerder over geschreven, dat ik werd gepest om mijn uiterlijk, dat ik anders was als anderen dat ik daardoor van school ben verandert enz..

Over de vorm van online pesten heb ik nog nooit eerder iets geschreven, en of het nu echt pesten is? Ik vind het in ieder geval niet echt leuk.. Deze blog heb ik al heel wat jaar en dat ik onzeker ben over mezelf is ook niet nieuws. Een aantal jaar geleden is er op een website met bij behorend forum een bericht geplaatst over kapsels. Waarop mijn foto’s geplaatst werden, want ja die stonden hier op mijn weblog dus werden gewoon gekopieerd. Waarbij ik voor veel dingen ben uitgemaakt. En ondanks dat je nu niet op dat bericht in het forum kunt reageren kan ik wel zien dat er tot op de dag van vandaag er nog steeds vanuit het forum op mijn weblog gekeken wordt. Daarom ben ik ook onzeker over mijn kapsel, omdat mijn kapsel en ik daar zo ben afgekraakt.
Er valt niets aan te doen maar leuk is anders kan ik wel zeggen…. Daardoor ben ik wel voorzichtiger geworden met het plaatsen van details in mijn berichten.

En ondanks dat het pesten op school al lang geleden is, is het wel iets wat je blijft achtervolgen helaas!

Plaats hier je reactie :-)