Langzaam valt alles op z’n plek…

      Geen reacties op Langzaam valt alles op z’n plek…

Na de iets minder vrolijke post van eerder deze week gaat alles nu langzaam op zijn plek vallen en zie ik het toch wat positiever allemaal. Zo is er de laatste weken maar ook dagen toch wat verandert. Zo maak ik me snel zorgen om dingen dat heb ik altijd al gedaan en zal ik waarschijnen altijd blijven doen…  Maar langzaam verandert mijn instelling wel. Zo heb ik mezelf pas getrakteerd op een knipbeurt en gelijk op een nieuwe bril, en heel raar maar sinds mijn nieuwe bril heb ik geen hoofdpijn meer. Wat natuurlijk wel heel erg fijn is. Vanmiddag ook nog bij het boodschappen doen mezelf op een nieuw shirtje en vest getrakteerd en dat voelt gewoon heerlijk.. wat nieuwe kleren, haren netjes zoals ik wil, nieuwe bril het voelt gewoon beetje zoals een nieuwe Bianca..

Gisteren ook weer naar dansen geweest, was er al een paar weken niet geweest… Ik blijf zo met die vermoeidheid zitten. Maar het voelt zo goed dat ik toch ben gegaan, plezier heb gehad en iedere dans heb meegedaan. Ook 3 nieuwe dansen geleerd. Want ja dat heb je als je een aantal weken niet bent geweest dan begin je achter te lopen, maar alles ging redelijk goed.. Ook heel goed met de andere dansers gepraat dat doet gewoon goed!!! Waarbij mij duidelijk is gemaakt dat ik er ook nog ben, en daar hebben ze gelijk in. Moet ook dingen voor mezelf gaan doen! Dat wilde ik eerder niet… ben namelijk al blij dat ik een dag vrij ben om tijd met mijn meissie door te brengen. Maar zo af en toe es iets alleen doen kan geen kwaad..

En ook op financieel gebied maak ik me minder zorgen nu. Want ja als alleenstaande een koophuis op te brengen is niet makkelijk… En nu kreeg ik eind vorig jaar ineens een brief dat vanaf 1 maart ik veel meer zou moeten gaan betalen. Waarbij ik zelfs al heb gekeken om goedkoper te gaan wonen, omdat ik het anders simpelweg niet meer zou kunnen betalen. Maar vandaag kwam dan de brief dat ik vanaf 1 maart wel wat moet gaan betalen, maar dat het wel te overzien is. Dus kan hier lekker blijven wonen de komende 3 jaar sowieso.. Dat is toch echt wel een grote zorg minder!

En morgen gaan we kijken voor gezinsuitbreiding.. jaja, We willen al een hele poos een zwart wit katje.. maar deze is er tot op de dag van vandaag niet van gekomen. Nu had ik beloofd aan Denise dat na de opname we zouden gaan kijken voor een zwart wit katje, maar daar is toen niets van gekomen. Maar nu gaan we toch nog morgen kijken…. De vorige 2x zijn we ook zonder katje thuisgekomen. Maar willen graag nu toch nog eens gaan kijken.

Dus valt alles nu meer op zijn plek… Alleen is het Dinsdag nog even afwachten in het ziekenhuis. Maar de bloeduitslag was goed… Dus ga ik er met een positief gevoel naar toe.

Maar er komen weer leuke dagen aan, waarbij ik jullie zeker op de hoogte ga houden!!
 

 

Plaats hier je reactie :-)