Let it snow

      Geen reacties op Let it snow

Net als in de rest van Nederland en Vlaanderen heeft het hier gisteren en vandaag gesneeuwd. Er is minder gevallen dan in sommige andere delen van Nederland en op social media zag je overal sneeuw foto’s voorbij komen. Net als al die mensen heb ik dat ook gedaan.
Zo had ik ook heel graag gisteren mooie kiekjes willen maken in het dorp, maar toen Mascha en ik naar buiten gingen om een stukje te gaan wandelen was het al aan het regenen, en omdat het boven 0 graden was, was de sneeuw al aan het dooien. Dus toen we op mooiere plekken aankwamen was de sneeuw al weg. En vandaag ben ik er wegens het werk niet ook nog op uit gegaan om foto’s te maken. Ook al bleef de sneeuw vandaag wel liggen. Toch heb ik een paar foto’s met mijn gsm gemaakt vanuit het raam. En het was de eerste keer dat Bobby sneeuw zag, en dat vond hij maar erg raar, al die vlokjes die uit de lucht kwamen vallen.

Plaats hier je reactie :-)