LG Optimus White Edition (LG-P970)

      1 reactie op LG Optimus White Edition (LG-P970)

Wil jij graag de LG Optimus White (P970) hebben lees dan snel de rest van dit bericht!
Ik heb namelijk een abbonemen met dit toestel lopen bij Vodafone en bied jou nu de kans om dit van mij over te nemen!
Dit toestel is alleen over te nemen samen met het abbo van: Vodafone: Bel + SMS + Web-3 200, loopt tot Okt. 2013 Tot maart 2012/april 2012 zijn de kosten per maand: 17.25 daarna: 34.50 per maand!
 

 

Abonnement

Bel + SMS + Web-3 200

Bel minuten of smsjes:200 Kosten sms: € 0,12 Mobiel internet 400 MB**

Blox

Web 400 MB € 0,00

Passport

Voordelig bellen in 42 landen (Gratis)
Je Passport staat aan

 

 

Algemene informatie:

Beschrijving

Een van de dunste en lichtste in de wereld van Android smartphones: de LG Optimus White. Deze telefoon heeft een prachtig helder 4-inch lcd-scherm en creërt een unieke gebruikerservaring zoals die nog niet gezien is. Door het gebruik van de eigen NOVA LG display-technologie, is het scherm in staat de helderste, duidelijkste en meest leesbare weergaves onder mobiele schermen te bieden. De kristalheldere display laat gebruikers niet alleen alles op het scherm zien in direct zonlicht, maar ook zorgt voor een meer natuurlijke web-ervaring tijdens het surfen door het weergeven van waarachtiger kleuren. Daarnaast wordt de LG Optimus geleverd met de nieuwste technologie, zoals Wi-Fi Direct, een 2 megapixel front-facing camera, lager energieverbruik en lanceert op Android 2.2 tot en met toegang tot meer dan 150.000 apps.

Dun en licht

Een dun en lichte body, slechts 6 mm op zijn dunste punt, en 9.2 mm op het minst dikke gedeelte. Een gewicht van maar 109 gram. En een onzichtbare antenne gevangen achter een uit één stuk gemaakte voorkant. De LG P970 is zo dun en licht dat je hem niet voelt, maar zo mooi dat je juist wilt dat iedereen hem wel ziet.

NOVA display

’s Werelds eerste 700-nit IPS LCS, de NOVA display, levert beter zicht in het zonlicht, teksten zijn beter te lezen en kleuren zijn natuurlijker. En het heeft geen impact op je batterijduur: je bespaart 50% op je verbruik in vergelijking met normale lcd-schermen. Een sensor bekijkt of je binnen of buiten bent, en past de helderheid van het scherm hierop aan, zodat je nooit onnodig energie verspeelt.

Bestuur je telefoon met gebaren

Wat is natuurlijker dan de telefoon besturen met gebaren, die je toch automatisch doet? Als de telefoon met de achterkant omhoog ligt en je gebeld wordt, neem je de telefoon op door hem om te draaien. Je scrollt door je homescreens heen door een tikje met de vinger tegen de zijkant van de telefoon te geven. En door je foto’s bladeren is nog nooit zo makkelijk geweest als een knikje opzij geven met je telefoon.

Kenmerken van de LG Optimus (P970):

  • 4.0 NOVA display
  • 2 GB intern geheugen (microSD-kaarten ondersteund tot 32 GB)
  • 5 megapixel camera, 2 megapixel frontfacing camera voor videobellen
  • Android 2.2 (Froyo)
  • Wifi 802.11n-ondersteuning met Wifi-direct technologie: leg direct verbinding met andere LG Wifi-compatible toestellen, zoals geselecteerde televisies en notebooks
  • Navigeer met Google Maps

1 thought on “LG Optimus White Edition (LG-P970)

  1. Pingback: Sony Ericsson Xperia X10 & Lg Optimus White P970! – Bianca Online – Just Blogging about things i like!!

Plaats hier je reactie :-)