Logje Dinsdag 26-07-2011

      Geen reacties op Logje Dinsdag 26-07-2011

Ik wilde graag een blogberichtje schrijven over vandaag! Vandaag zag ik namelijk mijn beste vriendin Marieke weer, ik zag ze in Maart voor het laatst en het was weer tijd voor een “date”.. Marieke is inmiddels verhuist, dus hadden we om 12 uur afgesproken.. Eerst het paleisje waar ze in woont bekeken (toffe woning) daarna zijn we gaan lunchen in het centrum van Bergen op Zoom, namelijk bij de teerkamer. Marieke en ik zijn daar een aantal jaar geleden ook eens gaan lunchen, en dat beviel ons toen goed. We hebben beide de proeverij genomen met verse Jus d orange (ik hou echt van verse sinaasappelsap).. In de proeverij zat trouwens: huzarensalade, zalm, hollandse garnaaltjes (met een schaaltje cocktail saus), oude kaas, ham, ei, mozarella en een stukje watermeloen. Het smaakte allemaal erg goed!

Daarna zijn we nog wat gaan winkelen, zo ben ik binnenkort weer 2 pasjes rijker 😉 ik heb namelijk een aanvraag formulier van de V&D vip kaart en kruidvat voordeelkaart.
Bij de V&D zag ik trouwens reeks 1 & 2 van the L- word voor maar 10 euro!! Alleen ja die heb ik al… Ik ga van de week eens kijken of die actie er ook in Roosendaal is.. Kan ik alvast reeks 6 kopen (enigste die ze daar hebben)

Ik zag trouwens ook een dierenwinkel, ja als ik een dierenwinkel zie dan moet ik gewoon even naar binnen.. En ik liep richting die vitrines waar al die schattige diertjes zaten en mijn ogen gingen gelijk naar 2 schattige jonge Chinchilla’s! Echt zoooo cute!! Maarja ik heb nog 1 volwassen Chinchilla en daarbij is het niet bevordelijk om 2 kleintjes bij te zetten.. Maar ze waren echt wel schattig! Ook hadden ze jonge cavia’s.. Maar vind mijn eigen cavia’s schattiger 😉

Bij de kruidvat heb ik trouwens het enigste gekocht vandaag… Ja ja het is me goed gelukt om eens zonder tassen vol nieuwe spullen etc thuis te komen. Ik heb alleen van Essence de quick dry top coat gekocht. En hopelijk houd mijn nagellak dan langer dan enkele minuten! Ik lieg trouwens ik heb nog wat gekocht.. jaja nu komt het: labello classic duo heb ik ook nog gekocht 😉

Maar dat is ook echt alles! Ik vind het best knap van mezelf! *proud*
‘k heb echt een hele leuke dag zo gehad! Het was jammer dat Marieke weer om 18.00 uur moest werken… Maar zo was ik weer wel op tijd thuis 😉

Plaats hier je reactie :-)