Lush – Lemony Flutter

      Geen reacties op Lush – Lemony Flutter

Ik had in mijn shoplog van Maastricht al neergezet dat ik bij Lush onder andere Lemony Flutter heb gekocht. Van deze wilde ik graag een review neerzetten.

Ik heb Lemony Flutter gekocht op advies van een aantal mede bloggers, omdat mijn nagelriemen ontstoken/geïrriteerd waren. En onder mijn nagels zeg maar tussen de nagel en vingertoppen dat het soms bloedde, stukjes ontveld waren.

Volgens Lush is het ook goed op je hielen of ellebogen, ik moet eerlijk zeggen daar heb ik het nog niet uitgeprobeerd. Ik kocht het voor mijn nagelriemen en je merkt gelijk na 1 keer gebruiken al verschil. Je vingertoppen zijn niet meer zo uitgedroogd en je nagelriemen voelen gelijk al een stuk beter aan! Mijn vingertoppen die jeukte ook best en soms waren ze ook rood en dikker. Nu is dat ook allemaal minder/zo goed als weg.

Dus ik moet zeggen, 50 gram zit er in het potje en het kost 9,95 het is iedere cent meer dan waard! Ik wou dat ik al eerder bij Lush was geweest en kennis had gemaakt met de producten. Maar het gaat nu helemaal goed komen met mijn handen!

Plaats hier je reactie :-)