M.A.C Cosmetics

      Geen reacties op M.A.C Cosmetics
Vorige week Maandag (27 Juni) ging ik met mijn moeder een gezellig dagje winkelen in Antwerpen. Wat ook mijn favoriete stad is. Ik had op internet gekeken naar de openingstijden van M.A.C Antwerpen. En daar stond geopent van 10.00 tot 18.00 dus wij met veel zin oa naar de M.A.C winkel. Ik wist waar hij ongeveer zat. Dus was eigenlijk vrij makkelijk te vinden. En ja hoor, kwamen we daar aan. Deur dicht, lichten uit. M’n moeder nog vragen bij de winkel daarnaast van weet u toevallig wanneer de M.A.C winkel open gaat, waarop de verkoopster antwoorde: morgen. Want ze zijn iedere maandag gesloten..
Dus dat was wel heel erg balen!
Maar je ziet op de foto’s wel M.A.C make-up. Want ja ik was niet echt happy dat de winkel niet open was. En zijn we afgelopen Woensdag (29 Juni) naar Eindhoven geweest. Daar zit een filiaal in de bijenkorf. Toen ik M.A.C zag was ik zo blij als een kind.. Want daarvoor was ik al wel eens naar de bijenkorf in Breda & Den Bosch geweest. Waar ik met lege handen terug kwam.
Bij M.A.C vroeg ik om advies en ze hebben daar een uur voor uit getrokken om mij op te maken en daarbij telkens advies te geven. Met zoals je op de foto ziet het resultaat..
Eigenlijk wilde ik al jaren M.A.C maar ik wist dus niet waar ik dat kon vinden. Mijn Idool: Simone Simons gebruikt ook M.A.C, Noi Pakon & Ingrid Jansen ook. En nu zag ik laatst bij Karen toen we naar Disney gingen ook M.A.C en iedereen vol enthousiast over M.A.C dus ik wilde dat ook wel eens zien.
In de winkel begonnen ze eerst met advies omdat ik z’n droge huid had en vroegen wat ik ongeveer wilde. Nou ik wist niet wat ik wilde. Gewoon mooie make-up die goed bij mijn gezicht/ogen sprekender maakte. Ik kreeg advies om groene oogschaduw (vloeibare) op te doen, want met mijn rode bril zou dat het beste naar voor komen. Oke op de foto zie je donker paars eroverheen. Maar dat was voorals ik uit zou gaan een mooie kleur. Hoe verder ze ging met de uitleg, hoe meer ik ging stralen. En hoe blijer ik ervan werd…
Toen heb ik besloten om alles wat ze gebruikt had ook gelijk aan te schaffen. Behalve de kwastjes, die haal ik de volgende keer.. En alles zie je dus op de bovenste 2 foto’s.
Ik ben er echt zo blij mee, ik snap heel goed dat Simone, Noi, Ingrid & Karen altijd zo enthousiast waren over M.A.C.. Want dat ben ik nu ook 🙂
 

Plaats hier je reactie :-)