Macaroni met roerbak groentes en kip

      Geen reacties op Macaroni met roerbak groentes en kip

Vandaag weer een recept online…. Jullie weten dat ik aan het proberen ben om wat kilo’s kwijt te raken. Nu vond ik een tijdje geleden een recept in een boekje, wat je mag eten als je wil afvallen. Ik heb een paar kleine veranderingen gedaan aan het originele recept zonder dat het veel schade aan kan richten.

Bij het officiele gerecht mag je 75 gr. Pasta, 75 gr. Kip en 200 gr. Groentes.
Daarbij wordt een salade geserveerd. Nu moet ik zeggen als ik dit gerecht eet, dan zit ik al vol!

In de winkel vond ik 1 kipfilet, die zwaarder was dan 75 gram, en 400 gr. Groentes. Dus heb ik het gerecht voor 2 dagen gemaakt.

Om te beginnen heb ik scheut olie in de pan gedaan, met daarin 1tl sambal & 2tl gehakte knoflook.

Wanneer dat gefruit is, voeg ik de kip toe. Dat is het voornaamste dat deze goed gebakken wordt. Wanneer de kip bijna klaar is, heb ik de roerbak groentes toegevoegd.

Als dat klaar is en de macaroni ook de gewenste kooktijd heeft gehad voeg je alles bij elkaar en leg je het op een bord. Omdat ik toch wat miste heb ik ook wat ketchup bijgevoegd. Het gerecht smaakt met een beetje ketchup al heel anders.

Gezond koken hoeft dus niet lang te duren, en kan ook heel lekker zijn, zoals dit gerecht!
Smakelijk eten!!

Plaats hier je reactie :-)