Make-up 08-08-2011

      1 reactie op Make-up 08-08-2011

  
Voor deze make-up heb ik de volgende producten gebruikt:
– Catrice: Alleround Concealer
– Essence: Quatro (paarse en grijze oogschaduw)
– Miss Sporty: Zwart oogpotlood
– Rimmel: Lash Maxxx
– Rimmel: Sexy Curves


Ik had vandaag voor deze kleuren gekozen, omdat mijn werk outfit ook paars was. En dacht daar gelijk op in te springen door paarse oogschaduw op te doen.
Eerst heb ik de arcadeboog met grijze oogschaduw bedekt, daarna de paarse oogschaduw op het bewegend ooglid. Deze heb ik daarna door elkaar geblend, met mijn blendings kwastje. Zoals je kunt zien pakt de kleur niet zo heel goed op mijn ogen, mijn eerst volgende bestelling daar zit een potlood bij zodat alles beter en langer op de ogen blijft zitten. (alleen z’n potlood is momenteel uitverkocht in de webshop waar ik hem wil bestellen)

 

Vanwege mijn haast om naar het werk te gaan, is het ook een simpele ooglook geworden. Die er binnen enkele minuten op zat. Waar ik het meeste moeite mee had was om mijn donkere kringen onder mijn ogen weg te krijgen. Op de foto zie je ook dat het niet geheel gelukt is. Maar zoveel beter als van te voren. Ik zal voortaan ook een voor foto maken. (na de blog make-up van 09-08-2011)


Zoals bij iedere ooglook heb ik een randje onder mijn ogen met zwart gemaakt. Van M.A.C heb ik een groen oogpotloodje, wat minder hard is. Maar die zie je dus ook amper, vandaar dat ik gekozen heb voor een zwart ooglijntje.

En heb ik mijn 2 mascara’s gebruikt, omdat ik zulke lichte wimpers heb. Heb ik altijd wat extra’s nodig om ze te kleuren. Vandaar 2 mascara’s met uit een lopende borsteltjes.

De vragen na aanleiding van deze ooglook…

Deze keer heb ik ook geen eyeliner gebruikt, wat vinden jullie mooier bij mij, met of zonder eyeliner?

En welke mascara vinden jullie ideaal?
Ik ben benieuwd naar de comments…

1 thought on “Make-up 08-08-2011

  1. Lisanne

    Eey meiske, misschien een tip: als je wallen hebt moet je het randje onder je ogen niet zwart maken: dat tekent de wallen meer af. Beter een randje op het randje van je bovenste ooglid. (Klinkt raar en eng, maar is echt heel mooi)
    Ik heb Maximum Definition Volume Mascara en Lash Mania Ultra Volume Mascara (beide van Essence) Vooral die eerste is echt super fijn vind ik!
    x

Plaats hier je reactie :-)