Make-up 12-08-2011

      Geen reacties op Make-up 12-08-2011

Voor deze make-up gebruik ik het Curaçao palette van Sleek, de volgende kleuren heb ik gebruikt voor deze make-up.
* Martini,
* Blue Hawaiian
* Green Iguana (alleen niet echt zichtbaar op de foto’s)

Ik heb geen basis op mijn ogen gedaan, waardoor de kleuren beter uit komen. Simpelweg omdat ik die nog niet heb. Vandaar dat mijn look’s tot nu niet je van het zijn. Maar daaraan word dus gewerkt. Ik vind het gewoon heel erg leuk om mij op te maken. En om dat met jullie te delen. Maar in het vervolg hoop ik mooie look’s aan jullie te kunnen showen!

Verder heb ik eigenlijk het zelfde gebruikt als dat ik altijd gebruik:
– zwart oogpotlood van Miss Sporty,
– 2 keer mascara van Rimmel.

Nog even geduld dus voor echte ooglooks!
Sorry voor het ongemak…

Plaats hier je reactie :-)