Make Up 22-07-2011

      Geen reacties op Make Up 22-07-2011

 Als goede voornemen zo halverwege het jaar heb ik mij voorgenomen om mij iedere dag op te maken en daar dan foto’s van te nemen en uiteraart ook een blogje over schrijven.

Gisteren heb ik mij opgemaak met de producten die op de foto te zien zijn. Ik ben begonnen met de groen oogschaduw want de mevrouw van M.A.C had gezegt dat groen de ideale kleur is zodat mijn ogen er goed naar voren komen met mijn bril op.

Dus eerst de groene oogschaduw opgedaan, het is een oogschaduw die ooit nog van mijn moeder is geweest van het merk: Invite. daarna heb ik met de

lichte essence kleur (wit) de rest van mijn oog versiert. Door de witte oogschaduw in je ooghoeken en tegen je wenkbrauwen aan te plaatsen schijn je optisch grotere ogen te crieeren. En heb ik met de donker grijze kleur van essence een lijn gemaakt tussen de groene en witte oogschaduw. Dat zou meer diepgang in je oog moeten krijgen.

Ik heb met mijn zwarte potlood een half lijntje onder het oog gezet en een half lijntje getekend als eyeliner.

Tot slot heb ik zwarte mascara opgedaan. Eerst de groen./blauwe van Rimmel en tot slot de zwarte van Rimmel omdat het z’n handig borsteltje heeft waarmee je klontjes kunt weg kammen.

Het resultaat zie je op de foto’s, ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

En zouden jullie het leuk vinden als ik iedere dag een blogje zou schrijven over de make up die ik die dag op heb?

 

Plaats hier je reactie :-)