Make Up (24-07-2011)

      Geen reacties op Make Up (24-07-2011)
 Vandaag heb ik toch weer voor een blauwe met lichte en donkere oogschaduw gekozen. Die van gisteren was niet zo geslaagd, maar vooral erg snel klaar 😉
Vandaag heb ik iets meer de tijd ervoor genomen, maar eigenlijk heb je niet meer dan 5 minuten nodig om je ogen op te maken!Ik ben begonnen met mijn oogleden blauw te maken, in de arcadeboog heb ik die donkergrijze oogschaduw gedaan en tegen mijn wenkbrauwen de lichte kleur (het is een licht grijze) en tot slot met het witte glinsterpoeder tegen mijn wenkbrauwen gepoedert.

Daarna heb ik met de bourjois eyeliner boven mijn oog een dun lijntje getrokken. En onder het oog met het zwarte oogpotlood.
En dan de 2 lagen met zwarte mascara.

Op de foto’s links zie je het resultaat! Tips of opmerkingen zijn altijd welkom! 

Plaats hier je reactie :-)