Make Up 27-07-2011

      Geen reacties op Make Up 27-07-2011

 Nu weer een make up logje, ik heb me vandaag opgemaakt met de volgende producten:
– Miss Sporty, be connected liqued eye shadow: Intrigue (groenig)
– Miss Sporty, be connected liqued eye shadow: Your Secret (blauw)
– Miss Sporty eye pencil (zwart)
– Bourjois liner clubbing (zwarte eyeliner)
– Rimmel: Sexy Curves waterproof mascara
– Rimmel: Lash MAXXX waterproof mascara

 Ik moet nog een beetje wennen aan die vloeibare oogschaduws, eerst heb ik heel mijn oog met de groenige oogschaduw gedaan. (maar na een paar keer knipperen vervaagt deze al weer) en aan de buitenzijde heb ik de blauwe vloeibare oogschaduw aangebracht. Ik vond het wel leuk om meerdere kleuren zo te gebruiken.

 Ik heb eerst met mijn potloodje een eyeliner en onder het oog een lijntje aangebracht, daarna boven het oog ook nog met de vloeibare eyeliner.

Tot slot heb ik 2 mascara’s aangebracht.. Ik vind het persoonlijk erg fijn om beide mascara’s te gebruiken!

Plaats hier je reactie :-)