Make Up 28 Juli

      1 reactie op Make Up 28 Juli
Voor de make up van vandaag heb ik de volgende producten gebruikt:
– Essence: Quarto (3 keer blauw & 1 keer paars)
– Essence: Wit
– Essence: Donker grijs
– Miss Sporty oogpotlood: zwart
– Bourjois liner clubbing (zwarte eyeliner)
– Rimmel: Sexy Curves waterproof mascara
– Rimmel: Lash MAXXX waterproof mascara

Eerst heb ik met de paarse oogschaduw het ooglid paars gemaakt. Daarna heb ik met de donkere kleur de arcadeboog donker gemaakt. En wat vervaagt met een wattenstokje. En heb ik met de lichte kleur tegen mijn wenkbrauwen de oogschaduw op gedaan.Vervolgens heb ik met een zwart oogpotloodje boven en onder het oog zwart gemaakt. Als eyeliner heb ik ook de eyeliner van

bourjous over het ooglijntje aan de bovenkant gedaan.

En heb ik met de 2 mascara’s mijn wimpers zwart gemaakt.

Hoe vinden jullie deze look mij staan?

1 thought on “Make Up 28 Juli

Plaats hier je reactie :-)