MAX – Blue Pearl

      Geen reacties op MAX – Blue Pearl

Pasgeleden vond ik in de vernieuwde Action 4 nagellak kleuren, die ik eerder niet kon vinden. Ik heb de 4 kleuren gekocht. Vandaag laat ik aan jullie MAX – Blue Pearl zien. Deze kost 45 cent, wat zeer goedkoop is. Ik heb van te voren de nagellakken van MAX voorbij zien komen op div. blogs. Waar de nagellak wisselend maar vaak positief bevonden worden.

null

De lak is erg dun, ik heb van deze lak 3 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. En je ziet dat hij dus tot in mijn nagel riemen gelopen is. Wat ik zelf niet mooi vind. Ik had een uur de tijd om de nagellak op te brengen en te laten drogen, wat voor veel merken genoeg is. Deze nagellak droogt op mijn nagels totaal niet, na een uur kon ik alles er nog zo af halen. Zonder remouver op mijn watje te doen.

null
 45 cent is natuurlijk spot goedkoop voor nagellak, en misschien heb ik meer gedult nodig om hem te laten drogen.
Wel vind ik de kleur leuk. Mooi zacht blauw, wat soms ook een beetje zilver lijkt.
null

null

Plaats hier je reactie :-)