MAX – Smokey eye setje

      2 Reacties op MAX – Smokey eye setje

Hey Hey!
De laatste keer dat ik bij de action was heb ik allerlei producten gekocht, ook het smokey eyes setje van MAX. Vandaag wil ik jullie mijn mening over het setje komen. En ik heb me ook opgemaakt met het setje.

 

 

 

Dit is wat in het setje zit, 3 kleuren oogschaduw, een oogpotloodje en mascara.

De oogschaduw kleuren lijken 3 totaal verschillende kleuren, ik heb de stappen gevolgd die achterop de verpakking stonden. Waardoor het lijkt of ik 1 kleur op mijn ogen heb. De oogschaduw is wat korrelig, maar opzich wel fijn aan te brengen.

De eyeliner aangebracht met het potlood vond ik echt heel fijn werken het is een goed zwart potlood, wat niet zo hard is. Dat vind ik heel erg fijn!

De mascara vind ik persoonlijk minder fijn, het borsteltje vind ik onpraktisch, en er komt niet echt veel kleur vanaf, de wimpers krullen ook niet zo als bij andere merken.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van dit setje vinden. Het setje kost een paar euro bij de Action!

Liefs, Bianca

2 thoughts on “MAX – Smokey eye setje

Plaats hier je reactie :-)