Meer over mij?

      Geen reacties op Meer over mij?

Hallo!!! Deze weblog ben ik eigenlijk begonnen om anoniem over mijn weightloss te kunnen posten, met iedere week een week verslag. Omdat ik niet wilde dat vrienden en kennissen zich met mijn afval poging bemoeien! Een aantal collega’s zijn bezig met allerlei pogingen om af te vallen door middel van shakes, vacuum therapie enz.. En ze zijn er allemaal van overtuigd dat, dat het beste is. Ik wil het graag zelf doen, zonder commentaar. Daarom ben ik hier gaan schrijven, ipv op mijn eigen weblog, omdat die gekoppeld is aan mijn facebook pagina, twitter etc. Dan kan iedereen het lezen, wilde het eerst anoniem doen. Omdat als je begint je ook niet weet hoe het loopt. Niet dat ik het nu na 2 weken kan zeggen hoe het zal verlopen, maar ik ben meer gedreven dan ooit van te voren.

Mocht je meer over mij willen weten, ik hou sinds 2010 een weblog bij. Waar ik zo nu en dan eens wat plaats. Vaak met lange tussenpozen, daar wil ik nu ook verandering in brengen. Dit is wat ik leuk vind om te doen, van me af typen. Het met mensen delen die ik van te voren niet kende.

Wil je meer weten over mij? Op mijn weblog kan je veel informatie over mij vinden.. Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op: www.Bianca-online.nl

Het volgende bericht is weer een echt weightloss bericht hoor 😉
Liefs, Bianca

Plaats hier je reactie :-)