Mijn eerste Smokey Eye!

      2 Reacties op Mijn eerste Smokey Eye!

Zoals je aan de titel kunt zien, heb ik voor het eerste een smokey eye gemaakt. Zoals op het NYX smokey eye beschreven staat, ik vind het bij andere mensen zo mooi staan en ik besloot ook eens iets te proberen…
null

null
Ik vind het heel jammer dat de foto’s niet mooi zijn geworden… Beetje onduidelijk, maar in het echt vond ik het wel leuk staan. Maar ik heb ook zeker echt nog veel oefening nodig om mooiere ooglooks te maken. Vooral op de smokey eye moet ik nog oefenen.  
null 
null

2 thoughts on “Mijn eerste Smokey Eye!

  1. denise

    Goed gelukt! Ik heb het ook al een aantal keer geprobeert maar mij staat het niet…
    Bij andere vind ik het juist wel iets hebben.
    Maar wat dat betreft draag ik sowieso weinig makeup dus een smokey eye is dan vaak ook te opvallend! Voor de avond/nacht is dit de perfecte look!

Plaats hier je reactie :-)