Mijn groene/gele kamer…

      3 Reacties op Mijn groene/gele kamer…

Ja ik dacht ik schrijf even een blogje over mijn groene/gele kamertje. Waarom groene/gele, omdat 1 wand een groene/gelige kleur behang heeft. De andere wanden zijn behangen met gebroken wit.

En ja waarom wil ik nou over die kamer een blog schrijven?
Toen mijn ex en ik in Dec. 2009 de sleutel van ons huis kregen hebben we die slaapkamer met groen/geel behang behangen omdat we beide een kinder wens hadden en ik heel graag een groene baby kamer wilde. Maarja een jaar geleden kwam er een einde aan onze relatie. En woon ik dus alleen in een huis met 3 slaapkamers en een grote zolder…

Onze slaapkamer werd mijn slaapkamer, de studeerkamer/logeer kamer bleef de computer/logeer kamer. En het groene kamertje stond leeg. Wat ik erg zonde vond! Dus heb ik in Jan. van die kamer met veel zin om iets aan mijn figuur te doen een fitnesskamertje gemaakt. Met mijn thuis saunatje, buikspier apparaat en het schuine step apparaat. Ik heb er een paar keer gebruik van gemaakt, en de apparatuur staat te verstoffen in die kamer. Het apparratuur gaat naar de logeer kamer of misschien wel naar de zolder..

En van het groene kamertje ga ik een heuze beauty kamer maken!! In Okt. komt mijn nieuwe slaapkamer, dus gaat de kledingkast die ik nu heb naar de groene kamer, al mijn schoenen gaan ook naar die kamer.
En er staat al een tafel (sinds deze week) waar ik mijn make up en nagallak heb neergezet.
Nu heb ik bij de nagellak die ik besteld heb ook een tafel rek besteld waar ik 60 potjes nagellak op kwijt kan. En ik heb een laden systeem wat nu nog gebruikt wordt voor ondergoed, sokken, bad kleding enz.. En zodra mijn nieuwe slaapkamer er is ga ik die gebruiken als make up en haar/kappers spullen.

Ik ben echt zo enthousiast erover dat ik er echt heel graag over wilde bloggen.. Nu is de kamer nog beetje leeg.. Maar zodra hij af is, zullen de foto’s zeker volgen!

3 thoughts on “Mijn groene/gele kamer…

  1. Pingback: Gele/Groene kamertje deel 2 | Nursing Beauties Gele/Groene kamertje deel 2 |

  2. Pingback: » Gele/Groene kamertje deel 2

  3. Pingback: Gele/Groene kamertje deel 2 « Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)