Mijn Idool!

      Geen reacties op Mijn Idool!

Al een tijdje heb ik niet meer over mijn idolen geschreven en nu was gisteren mijn idool jarig dus vond ik het weer tijd worden om er een blogpost over te schrijven! Ik denk dat vele wel weten wie mijn idool is maar voor de gene die dat nog niet weten mijn idool is Simone Simons… Voor de gene die Simone niet kennen. Simone is de lead zangeres van de band Epica. Die ik een kleine 11 jaar geleden voor het eerst heb zien optreden in Antwerpen. Begin februari ben ik met mijn zus, zwager en wat vrienden naar een concert in Antwerpen geweest. Er kwamen toen 3 bands optreden met Kamelot als hoofdact. Eerst kwam Xystus, toen dacht ik nog dit is zo niets voor mij. Daarna kwam Epica en dat vond ik echt geweldig!! Ik heb blijkbaar weinig met male voices.. Want na Epica kwam Kamelot en dat vond ik eerlijk gezegd ook niet zo leuk. Toen ik thuis kwam ben ik gelijk muziek gaan opzoeken, filmpjes op youtube enz. En sindsdien is het eigenlijk gegroeid. Ik heb allerlei cd’s gekocht en toen ik de mogelijkheid kreeg om naar een concert te gaan ben ik erheen gegaan. En dat ben ik eigenlijk blijven doen! Het is niet alleen de muziek die ik goed vind, Simone houd ook een weblog bij over make-up, fashion en nagellak dat vind ik ook super leuk! En wees nou eens eerlijk het is een mooie vrouw, althans dat vind ik! Vind haar persoonlijkheid ook echt heel positief want anders had het wss mijn idool niet geweest.

Het onderstaande filmpje heb ik van het youtube kanaal van Epica gehaald, zodat iedereen kan meegenieten van deze muziek!

In de 11 jaar heb ik ook de mogelijkheid gekregen om met Simone op de foto te gaan :D! Heb meerdere foto’s maar de eerste vind ik nog altijd het mooiste..
IMG_20140501_165114 IMG_20140501_165320

Plaats hier je reactie :-)