Mijn meissie jarig!!!

      Geen reacties op Mijn meissie jarig!!!

De dag is alweer bijna voorbij, maar ik wilde toch nog een post wijden aan mijn meisje haar verjaardag!! Ook al hebben we Denise haar verjaardag vandaag niet gevierd… Het was wel heel erg leuk, gisteren was het 1jarig bestaan van onze dansgroep waar morgen een post over online komt.. Het zou tot half 12 duren.. Maar rond 12 uur begon ineens de dansgroep te zingen waar ik ook uiteraard aan mee deed en heeft iedereen ons gefeliciteerd.

wenskaart-kat-verjaardag

Het was gewoon heel erg leuk, het zingen en feliciteren! Thuis hebben de kindjes en ik nog even de kaart geschreven en zijn snel gaan slapen, want ja vandaag was voor mij gewoon een werkdag! We hadden het er over om vanavond misschien nog iets te doen voor Denise haar verjaardag. Maar omdat we zo moe waren toch maar niet gedaan, we hebben lekker eten besteld en verder vandaag niets speciaals gedaan. Want we gaan half maart onze verjaardagen vieren… Toch wilde ik Denise nog een keer hier feliciteren!! Je wordt tenslotte niet iedere dag 24 😉

Plaats hier je reactie :-)