Mijn nagellakjes enz..

      Geen reacties op Mijn nagellakjes enz..

 Vroeger als kind/tiener vond ik nagellak op doen altijd wel heel erg leuk. Maar deed dat tot afgelopen maart eigenlijk zeer weinig.. Toen kwam namelijk Lin ( http://www.linvant.nl/) naar mij en eigenlijk sinds toen, ben ik weer dol op nagellakjes. Sinds maart heb ik eigenlijk mijn halve/3kwart van m’n collectie bijgekocht en oude weggedaan die niet meer goed zijn. En vind ik het eigenlijk weer erg leuk om mijn nageltjes te verzorgen! Dus wil ik Lin eigenlijk niet alleen bedanken voor de gezellige dag maar ook om bij mij een nieuwe verslaving bij te hebben gebracht.. Of eigenlijk een oude tot nieuw leven heeft weten te krijgen..

Alleen zal ik niet zoveel posten met lakjes als de beauty logs die er te vinden zijn. Want helaas mag ik met mijn werk geen nagellak op.. Dus dan zit er eigenlijk alleen maar nagelverharder op.. Maar in mijn vrije tijd vind ik het echt heel erg leuk om bezig te zijn met nageltjes…

Veel plezier hier met kijken en lezen 😉

Plaats hier je reactie :-)