Mijn Passie Fotografie!

      Geen reacties op Mijn Passie Fotografie!

FBfotos

Hey Hey!

Dat fotografie mijn passie is, dat weten de meeste mensen die mij kennen al wel…
De afgelopen jaren heb ik door de mensen met wie ik om ging, de mogelijkheid gehad om perspresentaties, premières, Concerten, Optredens, Steden, Dieren enz.. te mogen/kunnen fotograferen. Ik vind het leuk om een stukje uit mijn leven te laten zien door middel van die foto’s. Omdat het om 10 Duizenden foto’s gaat en ik die hier niet kwijt kan door middel van de ruimte die ik hier heb. Heb ik de eerste ruim 500 foto’s op mijn facebook pagina gezet. In de loop van de komende weken/maanden zullen langzaam alle foto’s die ik wil tonen, getoond worden. (alle foto’s worden op alfabet geplaatst, nieuwe foto’s zullen daarna toegevoegd worden op datum)

Tussendoor ga ik als ik een leuke gebeurtenis meemaak die zeker ook tonen hier op mijn weblog!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de foto’s vinden die ik gemaakt heb…

onderschrift

Plaats hier je reactie :-)