Mini shoplog Disneyland

      6 Reacties op Mini shoplog Disneyland

null

Afgelopen weekend ben ik met Marjolein naar Disney geweest. Daar heb ik enkele spulletjes gekocht die ik graag met jullie wilde delen! Het is maar een kleine shoplog..

null
Ondanks dat we wisten dat de temperaturen omlaag zouden gaan en we truien en toch nog een zomerjas bij hadden, bleek dat niet warm genoeg te zijn! We hadden het beide koud en ik had zelfs nog gekeken voor een winterjas maar die was helaas net iets te klein.. Dus heb ik alleen maar een sjaal + handschoenen van Alice in Wonderland gekocht. De jas hoorde bij de sjaal en handschoenen, dus het was erg jammer dat die niet paste. De prijzen waren iets van: 19.95 & 16,95 als ik het goed had. En met mijn dream pass krijg je 20% korting.
null

Buiten de sjaal en handschoenen heb ik ook nog iets anders gekocht. Eerst wil ik daar iets over zeggen. Ik droeg nog altijd de ketting die ik van mijn ex destijds had gekregen, die ik destijds wel zelf had uitgezocht. Maar ik vond het niet meer gepast om die te blijven dragen. En juist afgelopen zondag vond ik het tijd worden voor iets nieuws! Dus kocht ik de ketting met het mickey mouse hangertje wat gemaakt is van swarovski steentjes. Deze koste 30,-

En ja mijn verlovingsring heb ik vorig jaar gelijk uit gedaan en ik droeg altijd de ringen die ik van te voren droeg. Maar ik zag deze ring en ik was gelijk verkocht. Ze verkochten hem in 3 winkels en steeds viel mijn oog erop! Dus ik kocht hem hij kostte 22,- en ook op de ketting + ring ging weer 20% af. null

null

null

null
Voor mijn gevoel is deze shoplog dan ook meer dan alleen een shoplog ook een afsluiting van het verleden!

6 thoughts on “Mini shoplog Disneyland

  1. Pingback: Disney verslag met veel foto’s! |

  2. Pingback: Disney verslag met veel foto’s! | Bianca Online

  3. LinvanT

    Wat mooi allemaal. Die ketting <3
    En ik vind de ring ook mooi. Je verdient het 🙂 Ik hoop dat je ondanks de kou toch een heel leuk weekend gehad hebt. De volgende keer wil ik ook mee.

Plaats hier je reactie :-)