Mini shoplogje Oudenbosch

      Geen reacties op Mini shoplogje Oudenbosch

null vorige week ben ik (Bianca) naar Oudenbosch gegaan om daar wat te winkelen, omdat ik opzoek was naar de Circus Circus collectie van Essence, helaas hadden ze die collectie niet. Wel hadden ze ADD Me collectie, waarvan ik de 3 glitterlakken nog niet had. Die heb ik dus gelijk aangeschaft.

Bij de Wella Pro producten was er een actie als je er 2 kocht kreeg je er een gratis 1,5de staatslot bij, voor de trekking van Feb. Zoals vele kan ik ook best wel een prijs gebruiken dus heb ik 2 actie producten gekocht.

De haarlak van PROset was er een actie: 2+1 gratis. Ik had haarlak nodig, dus heb gelijk 3 bussen aangeschaft, kan ik er voorlopig weer tegen.

Ik ben dus zo iemand die echt verslaafd is aan haar labello, het komt denk ik ook wel omdat op mijn werk een zeer droge lucht hangt, dan kan ik soms niet aangesmeerd blijven. Mijn vorige labello’s waren op, dus die ook gelijk meegenomen.

En tot slot nog wat theelichten, ik ben dol op kaarsjes branden. Die branden bij mij ook het gele jaar door. En nu zijn er in deze tijd natuurlijk leuke acties. Dus kocht ik deze bij de kruidvat. Met 75 theelichten kan ik 2 dagen doen…

Dat waren alweer mijn aankopen!

Plaats hier je reactie :-)