Mini zelf reportage/kerst shoot

      Geen reacties op Mini zelf reportage/kerst shoot

Vandaag was het jaarlijkse team uitje van m’n werk, voor het team uitje had ik me in mijn nieuwe kleding gehesen die ik graag met kerst wilde aandoen en ook een make-up op mijn gezicht gesmeerd. Want wilde graag foto’s maken voor een kerstkaart te maken, omdat ik al jaren geen papieren kaarten meer verstuur maar foto’s wilde maken in de kerstsfeer en die te versturen. Natuurlijk ben ik nu te laat om ze te laten afdrukken en versturen, maar heb wel de foto’s gemaakt en online een kaartje gemaakt. En wilde ook foto’s maken zonder de kerstversiering, gewoon omdat ik dat leuk vond. Deze keer zorgde ik ervoor dat ik foto’s op mijn gemak kon nemen zonder dat de katten mee in de fotostudio gingen. En heb er de tijd voor genomen om een paar kiekjes te maken. En ik ben redelijk tevreden met de foto’s. Ik wilde er graag een paar met jullie delen, de rest staat op mijn facebook pagina

Plaats hier je reactie :-)