Mini zelf reportage shoot

      Geen reacties op Mini zelf reportage shoot

  Hallo, het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik in huis een kleine fotostudio heb nu z’n 3 jaar. En ik heb er een aantal leuke shoots mogen schieten, sinds ik uitgeschreven ben bij de KVK schiet ik er alleen nog maar foto’s voor zelf gebruik of soms voor vrienden/kennissen/collega’s. Dit jaar had ik nog geen foto’s gemaakt. Ook niet van mezelf in de studio, eigenlijk is de reden vrij simpel. Ik had er weinig zin in maar ook het gebrek aan zelfvertrouwen dat ik niet helemaal tevreden ben met mezelf over hoe ik er nu uit zie. Anderzijds dat doe ik zelf, dus mag ik van mezelf daarover niet klagen. De laatste keer dat ik foto’s maakte in de studio vond vooral mijn jongste kat die toen nog maar een half jaar was het erg leuk om de achtergrond die van dit papier is zijn nagels in te zetten en ermee te spelen. Wat ik erg jammer vond, dus nu na een jaar besloot ik de gok te wagen om opnieuw foto’s te maken. Bobby vond het nog steeds erg interessant allemaal, normaal mogen mijn katten nooit in de studio komen, behalve als ik er zelf gebruik van maak. Deze keer heeft hij zich wel beter gedragen. En heb ik een paar foto’s van mezelf gemaakt. Waarmee ik best tevreden ben met het resultaat. Het nadeel is dat ik zelf niet door had dat op een foto mijn bril zo weerspiegelde, maar dat mag de pret niet drukken. Ik moet zeggen, ik vond het leuk om weer te doen. En plezier betekend voor mij meer dan mooie foto’s. Ook al ben ik met het resultaat best tevreden.

Plaats hier je reactie :-)