M’n tattoo’s

      1 reactie op M’n tattoo’s

Vandaag een blogpost over mijn tattoo’s. Heel opvallend begin ik de laatste weken vragen te krijgen over mijn tattoo’s. Hier laat ik ze alle 3 zien en zal ik vertellen waarom ik deze heb.

Op 24 oktober 2006 liet ik mijn eerste tattoo zetten. Op mijn schouderblad het logo van de musical Romeo & Julia, deze musical heb ik 20x gezien. En speelde tussen 2002 en 2004 onder andere in Antwerpen. Het logo heb ik altijd heel erg mooi gevonden en voor mij was het een speciale tijd. Ik zat lekker in mijn vel, deed het goed op school, had vrienden en vriendinnen. En heb zeer mooie herinneringen aan de musical.. Alleen toen liet ik een paar jaar geleden de kleuren opnieuw inkleuren omdat het vervaagd was. IMG_0201Alleen de tatoeëerder snapte niet zo goed wat ik bedoelde denk ik. Want hij had de juiste kleuren klaar gezet, alleen het is op mijn schouder zoals ik al zei, dus kon op dat moment niet zien wat hij aan het doen was. En toen het klaar was had hij de lijnen strakker gemaakt en helemaal rood ingekleurd en niet zoals het was dus. Dat was echt een teleurstelling, was zo blij met mijn tattoo tot dan.. Dus heb ik in Okt. een cover gedaan.

En ik heb altijd van rode rozen gehouden dus, dus was de keuze snel gemaakt om er rode rozen overheen te zetten.

IMG_0167En ook heb ik het logo van Romeo & Julia gelijk op mijn onderarm laten tattooeren. Waar ik tot op de dag nog super blij mee ben zo kan ik er iedere dag naar kijken en aan herinnert worden.
Zo hoort hij en zo blijft hij!!!

 

 

 

IMG_0169Een maand later heb ik besloten om een regenboog vlag te laten zetten, op mijn bovenarm. Ik hou namelijk al vanaf kinds af aan van regenbogen. Maar de regenboog staat ook voor “gay” zijn. En ik heb het er erg moeilijk mee gehad om mezelf te accepteren. En nu ben ik out en proud! Nu ben ik trots op, wie ik ben. En ik hou nog steeds van regenbogen. Dus 17-10-2014 heb ik besloten om deze tattoo te laten zetten met 2 vrouwen tekens erin!
Waar ik ook nog steeds erg blij mee ben!!

1 thought on “M’n tattoo’s

  1. Pingback: Dag 11 blog challenge: Piercings en Tattoos – Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)