M'n verjaadag!

      1 reactie op M'n verjaadag!

Het is inmiddels alweer 2 weken geleden.. Maar ik wilde toch graag nog even een blogje over mijn verjaardag schrijven hoe ik die dit jaar heb ervaren! Ik had maanden geleden al de hele week waar mijn verjaardag in viel vrij gevraagd. Die week vrij heb ik ook gekregen, nou ja vrij? Ik ben druk bezig geweest om mijn huis schoon te maken en boodschappen te doen. Verder heb ik die week veel tijd besteed aan het ontvangen van gasten, wat ik heel belangrijk vind!

nullOp de dag zelf dat ik jarig was, de Dinsdag ben ik eerst ’s middags met Marieke gaan high tea’en. Wat echt heel erg gezellig was! De high tea werd in 2 delen geserveerd. Van de eerste heb ik helaas geen foto genomen, van de 2de/laatste gang wel.

Buiten onbeperkt thee drinken, zal ik vertellen wat er van boven naar beneden op de etages lagen.
bovenste: Garnalen cocktail, toast met rauwe ham en een gelei van abrikoos.
middelste: Meergranenbroodje met salade en rookvlees, en een lichter broodje met salade en gerookte zalm.
Onderste: bokkenpootjes, bitterkoekje met slagroom en melkchocolade & scones waarbij een dip van aardbeien jam zat en een romige “saus”

Alles smaakte echt heel erg lekker en het was bovenal heel erg gezellig! Marieke zie ik niet zo heel vaak omdat we beide onregelmatig en best wat uren per week werken. Maar het is altijd wel super gezellig!!

 

 

 

’s avonds ben ik bij mijn ouders thuis gaan gourmetten. Omdat ik gourmetten echt heel erg lekker vind en ja omdat ik thuis in mijn eentje het niet gezellig vind om te gourmetten vond ik het heel erg gezellig om bij mijn ouders te gaan gourmetten. Het was echt heel erg gezellig bij mijn ouders! En alles smaakte zoals gewoonlijk gewoon erg lekker!!!

null

null Voor mijn verjaardag ben ik ook dit jaar gaan winkelen. Ik heb de kleding die je hier links op de foto ziet gekocht. Ik was echt heel erg blij want inmiddels was ik 12 Kilo afgevallen dus mijn jurkje is 2 maten kleiner en de bolero is 3 maten kleiner als wat ik had. Daar ben ik dus heel erg trots op. Het is me alleen niet gelukt om een betere foto te nemen.

De rest van de week heb ik geen foto’s gemaakt, maar toch wilde ik jullie vertellen wat ik die week heb gedaan om mijn verjaardag te vieren…

Vrijdags: Kwam Lenny op bezoek, die ik echt al heel lang niet had gezien. We zijn samen gaan eten en hebben een gezellige middag gehad!!

Zaterdagmiddag: Marjolein kwam met haar ouders uit Amsterdam naar mij toe om mijn verjaardag te vieren, Marjolein en haar ouders ken ik nu z’n 9 jaar. En heel het gezin is heel erg belangrijk voor me, ze zijn er altijd voor me als ik ze nodig heb… Dus ik was heel erg blij dat ik ze gezien heb!

’s avonds: Kwamen vriendinnen en vrienden dat was ook echt heel erg gezellig, het was die avond earth our. Dus hebben we een uur lang met kaarsjes aan gezeten, wat wel erg sfeervol was. Ik hou sowieso heel erg van kaarsjes! We hebben met z’n alle een gezellige avond gehad!

Zondags: Toen kwam mijn oma, tante en ouders! Ook altijd gezellig….

En zo was mijn “vrije” week enorm snel voorbij gevlogen! Maar ik heb echt een super week gehad. Ik heb mensen gezien die ik echt al heel lang niet gezien had.. En het was allemaal zo onwijs gezellig!!!

Ik wil iedereen ook echt heel erg bedanken voor alle felicitaties, mijn gsm en laptop alles stroomde over van felicitaties..
Op naar de 28 😉

1 thought on “M'n verjaadag!

Plaats hier je reactie :-)