Mooie lang gelakte nagels…

      Geen reacties op Mooie lang gelakte nagels…

Zoals jullie misschien al wel gezien of gedacht zullen hebben bij het zien van mijn blog houd ik dus echt van nagellak! Daar is het eigenlijk in Maart (op mijn persoonlijke weblog) mee begonnen. Alleen ja ik werk in de zorg, dat is overigens echt heel erg leuk hoor. Om in de zorg te werken. Sinds enkele maanden mogen we wel nagellak op, nou ja of het officieel mag weet ik niet. Een ex-collega heeft dat namelijk gezegd dat het mag zolang er maar geen stukjes af zijn. Dus kan ik me met mijn nagels vertonen op het werk.

Alleen ja lange nagels zit er bij mij niet in, nou ja normaal niet! Nu heb ik vakantie, dus kan ik ze even laten groeien.
Maar dan weten jullie dat ik dus altijd mijn gelakte nagels show, die dus niet lang zijn. Mijn nagels zijn eigenlijk al te lang voor op het werk. Maar zolang ik er geen klachten over hoor hou ik ze toch zo!

Plaats hier je reactie :-)