Motivatie door film…

      Geen reacties op Motivatie door film…

nullZoals je in de titel kunt zien, heb ik motivatie gekregen door een film.. Ik twitterde vorige week al dat ik door de film Julie & Julia, zin had gekregen om te gaan bloggen. Dat had ik ook.. Alleen duurde het toch een aantal dagen voordat het echt lukte! Nu vragen zich sommige lezers af of ik ga bloggen over koken.. Dat wil ik wel onder andere gaan doen! Er stonden natuurlijk al een paar recepten hier op mijn blog en ik heb pas ook gehoord dat er een paar van die recepten zijn gemaakt door lezers. Iets wat ik echt super vind, ook kreeg ik met mijn verjaardag goede reacties op de dingen die ik gemaakt had (met hulp van mijn vader). En ik wil daar toch iets mee gaan doen.
Wordt dit dan en kook/recepten blog? Nee, dat niet… Ik wil gewoon dingen plaatsen die ik leuk vind om te doen, die ik mee maak… Niet 1 hoofd onderwerp maar allerlei dingen die ik geweldig vind om te doen en berichten waarvan ik het waard vind om die te plaatsen!
Ik wil ook meer een eigen draai aan recepten gaan geven, niet zoals in een kookboek maar sowieso in gemakkelijke/begrijpbare taal. Ik werk graag met foto’s erbij, die zullen dus ook zeker niet ontbreken!

De film Julie and Julia vind ik trouwens een super film. Ik heb met veel enthousiasme de film gezien! Ik wil hem binnenkort nog eens kijken of ik misschien bepaalde tips verder uit de film kan halen, om mijn doel om regelmatiger te bloggen te verwezenlijken!

Plaats hier je reactie :-)