Musical Home Again

      2 Reacties op Musical Home Again

Afgelopen Zaterdag ben ik met Lenny naar de musical Home Again geweest in Breda, van deze musical wilde ik graag een post schrijven hier op mijn blog. Het is een musical met veel jong nieuw talent, de musical gaat over een groepje “probleem” jongeren die vast zitten in een huis en begeleiders weg jagen. Je kunt het een beetje vergelijken met Rent alleen dan een jongere cast en actuelere problemen die zich in het verhaal voordoen.

Mijn grootste bewondering gaat uit naar Nicole Rushing, die de rol van Stans neerzet! Stans is een stil verlegen meisje die eigenlijk zelden praat, als ze praat heeft ze meerdere persoonlijkheden, maar dat is niet alles haar grootste probleem wordt onthult in een van de laatste scenes. Juist omdat ze zo lang in de musical wachten om dit “probleem gedrag” kenbaar te maken, kan ik niet zeggen wat het is. Maar juist door die kant van haar rol heb ik vee respect naar Nicole omdat ze het zo geloofwaardig neerzet. Mensen die de musical hebben gezien, ik heb niet het zelfde probleem gedrag als Stans maar ken wel mensen die dat gedrag vertonen waardoor ik zo onder de indruk ben van Nicole in de rol van Stans.

Verder bestaat de cast uit: Joël de Tombe, Maickel Leijenhorst, Amir Vahidi, Desi van Doeveren, Nicole Rushing, Coumba van Hoven en Guus Bok.

De volgende problemen komen onder andere naar voren in de musical: Tiener zwangerschap, populair op internet offline niet populair (facebook verslaafd), Prostitutie, Drugs dealen en zelfs verkrachting… Kortom een heftige musical die wel heel goed is neergezet vind ik!

Mocht je de kans nog krijgen om naar deze musical te gaan, ga dan zeker kijken! De productie is klein, maar ze spelen groots… En de kosten zijn laag!

2 thoughts on “Musical Home Again

Plaats hier je reactie :-)