Musical Lelies!!

      Geen reacties op Musical Lelies!!

nullGisteren avond ben ik sinds lange tijd weer naar Antwerpen geweest, Esther mocht als pers met 2 personen naar deze voorstelling komen en ze vroeg mij mee. Ik ben een paar weken geleden ook met Esther naar een musical geweest namelijk: The Producers, daarvoor was het alweer een jaar geleden. Die musical vond ik echt een flop… Maar hoe slecht ik the producers vond, hoe geweldig mooi ik Lelies vind.

Hier zie je een foto van de cast en crew!

 

 

 


Op de site van Esther zal ze vast snel een recentie over de musical plaatsen, wel wilde ik jullie ook mijn mening vertellen.
Je kon in het eerste stukje en via twitter al wel lezen dat ik deze musical echt heel erg mooi vond. Een leuke musical is het niet, maar wel heel puur, mooi en ik denk voor veel mensen ook een eyeopener. Het verhaal van de musical is het zelfde als van de film: Lilies – Les Feluettes, een film die ik eerlijk gezegt niet kende. En daarmee kende ik het verhaal dus ook niet.

In het kort: Een gevange die al 40 jaar vastzit een laatste biecht mag doen. De priester die de biecht kwam af leggen speelt ook een grote rol mee in het verhaal. De cast bestaat alleen maar uit mannen en gaat ook over de liefde tussen mannen…

Ik vind echt dat de cast het zo mooi en puur heeft laten zien, dat niet heel de zaal het droog kon houden. Ik vind deze musical echt een must see voor iedereen die in deze maatschappij leeft. 

De musical speelt tot eind Dec. in het fakkel theater te Antwerpen, mocht je de kans krijgen ga vooral kijken naar deze musical…
null

Plaats hier je reactie :-)