My first: color blocking nagellak

      Geen reacties op My first: color blocking nagellak

Voor mijn eerste color blocking heb ik de volgende lakjes gebruikt: beide van Catrice, de lichte kleur is: Apropos Apricot en de donkere kleur is: Scream Peach!

Voor het eerst 2 kleuren nagellak op mijn nagels. Het is even wennen omdat ik niet wist of ik een vaste hand had of niet. Voor een eerste keer viel het me heel goed mee, mijn hand bibberde niet echt. Alleen vind ik het moeilijk om op beide handen op alle nagels de beide lakjes eerlijk te verdelen. Zoals je op mijn middelvinger kunt zien is namelijk de donkere kleur overheersender dan de lichte kleur.

Het effect zo 2 kleuren op je vingers vind ik wel heel erg leuk. En ik ga zeker door met oefenen en kijken of ik nog andere effecten weet te doen. Ik heb namelijk erg leuke en leerzame blogs gevonden waar goed uitgelegt word hoe je nail art kunt gebruiken.

Hoe heb ik het eigenlijk aangebracht, eerst heb ik heel mijn nagels gelakt met de lichte kleur, die had 4 lagen nodig om hem dekkend te krijgen. Van de donkere kleur heb ik geprobeert om de halve nagels in verticale vorm, mijn nagels te lakken. Deze lak heeft 2 lagen nodig.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze creatie vinden!

Plaats hier je reactie :-)