My first nailart…

      Geen reacties op My first nailart…

Om te beginnen met mijn eerste ervaring met nailart, begin ik alleen met mijn duim. Eerst heb ik een omgekeerde V op mijn duim met goude nailart lak gezet. Daarbij 2  halve maantjes op mijn nagel gedaan, die in de blanke lak proberen te laten kleven aan mijn duimen. Daarover nog een laagje blankelak zodat de halve maantjes bleven zitten. Dat vond ik wel leuk maar ik dacht, laat ik eens kijken of ik nog iets kan.

 Op deze foto is de licht inval beter en komt het mooier tot zijn recht. Dan op de eerste foto!

Bij deze foto kun je zien dat ik ook een steentje op mijn nagel heb geplakt met daaronder een zilver stipje. En met witte nailart lak heb ik een soort van kruis gezet. Dat was al een stukje moeilijker om het links het zelfde te krijgen als rechts. Voor een eerste keer nailart uit proberen ben ik wel tevreden. Alleen echt mooi kan ik het niet noemen. Misschien heeft iemand goede tips zodat het de volgende keer beter gaat?

 Nog even mijn duim ingezoomt…

En mijn hand nog van een andere kand 😉

Plaats hier je reactie :-)