My Life…

      Geen reacties op My Life…

Het is alweer een hele poos geleden dat ik op mijn blog een bericht heb achtergelaten. Zodoende dat ik het tijd vond om nu weer eens  een bericht te plaatsen. Misschien ook eens goed om allerlei dingen van me af te kunnen schrijven!

Zo zit ik momenteel heel erg met het jaargetijde, school/werk, prive leven in mijn maag…. En dan nog die droom die ik heb!

Het is weer Dec. en eigenlijk heb ik ieder jaar tussen okt. en feb. Zoiets een flinke dip… Geen fut voor dingen, niets leuk vinden enz… En ja vorig jaar kwam m’n moeder op het idee om vitamines te slikken dus kocht ik toen: centrum van a tot zink.. En voor mijn gevoel hielp dat wel. Dit jaar waren die uit de handel genomen, dus ben ik overgestapt op supradin. Ikke iedere ochtend braaf bij mijn ontbijt een vitamine pilletje innemen… Maar dit jaar wil het allemaal maar niet helpen.
Eigenlijk begon het dit jaar dat ik na veel aarzelen, de eerste versie van mijn Proeve (bieden van midden-complexe zorg) inleverde op de BPV. *proeve is zeg maar je examen en BPV is je stageplek. Maar omdat ik een BBL opleiding doe, en ik dus in dienst ben van st. Groenhuysen heet het BPV*  maar terug naar me verhaal…. En dat ik in mijn vakantie te horen kreeg dat het dus niet goed was. Ik ben daardoor echt ff helemaal overstuur geraakt, omdat ik het eigenlijk niet verwachte dat het niet goed zou zijn. En ja door dingen uit het verleden ga je dan weer twijfelen aan je zelf. Gelukkig heb ik nu echt super lieve collega’s die me geholpen hebben om niet aan mezelf te twijfelen. Het werken gaat overigens echt super… eigenlijk al vanaf het begin dat ik op mijn huidige BPV binnenstapte zit het goed. Ik werk echt met heel veel plezier, oke in de zorg zijn er dingen die ook mij tegenstaan.. Je wilt meer en moet ook meer met minder middelen/mensen dankzei de invoering van de ZZP in Jan. 2009. Maarja ik ga nog iedere dag dat ik moet werken met veel plezier naar me werk en dat is het belangrijkste. Alleen ja die proeve he? Nu half dec. ben ik nog steeds niet klaar met mijn proeve. En ja hoe komt dat? Ik kan me er echt niet toe zetten… Nu ben ik er sinds deze week wel flink tegenaan aan’t gaan, en dat was ook nodig ook… Maar ’t zit nog niet zo mee als dat ik gedacht en gehoopt had. Eind dec. wil ik het eigenlijk ingeleverd hebben en dat is ook zo afgesproken. Dus ik ga er nog even heel hard tegenaan, zodat ik met de feestdagen toch beetje kan gaan genieten. Buiten het werken om dan, want ja met de feestdagen moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. En hoe graag dat ik het werk doe, het voelt toch niet altijd even goed aan als je hoort dat 9 van de 10 personen om je heen vanaf a.s vrijdag of de donderdag der op geen werk, school of iets hebben tot de eerste week van Januari…. Maar gelukkig heb ik dat gevoel alleen maar met kerst en oud & nieuw… De andere feestdagen maken mij totaal niet uit of ik nou moet werken…. Maar nog even volhouden, want met oud en nieuw ben ik dit jaar vrij… En ga ik lekker genieten in Uden van de jaarswisseling.

In mijn prive is er natuurlijk ook best veel gebeurt het laatste jaar… Vorig jaar op 2 Dec. was ik samen met Léon door het dolle heen, eindelijk naar 5 lange jaren te gaan samenwonen. Terwijl we nog aan het klussen waren raakte hij zijn baan kwijt, maarja in het begin toch nog gelukkig een eigen plekje te hebben. Toen hij weer werk had, zijn we actiever met het voorgenomen huwelijk aan de slag gegaan.. We hadden de datum: 9-10-’11 omdat we dan 7 jaar samen zouden zijn.. En natuurlijk hoe kon het ook anders trouwen in Kaatsheuvel. Een prachtige locatie gevonden op 4 kilometer afstand van de plek waar we elkaar voor het eerst ontmoet hadden, jawel de Efteling. Wij de locatie & bruidssuite in het efteling hotel al vastleggen… En dan kwam er voor vele in Juli 2010 toch het bericht dat Léon en ik uit elkaar waren. Sommige dachten nog dat het een grapje was, maar dat werd toch snel duidelijk tis geen grap. Al het mooie wat we hadden opgebouwd was namelijk al sinds dec. 2009 gaan afbrokkelen. En ja het werd voor ons beide steeds moeilijker om door te gaan samen. Ik heb destijds de knoop doorgehakt maar Léon ging akkoord dat we elkaar alles behalve gelukkig maakte. Dus is Léon terug verhuist naar boven de rivieren en ben ik blijven wonen in het huis waar we in Dec. 2009 zo blij mee waren. En ik moet zeggen ik ben nog heel blij met het huis, want ik woon echt in een super toffe buurt, ik heb een eigen plek. Maarja om in het huis te kunnen blijven wonen moest mijn leven toch drastisch omgegooid blijven. Wat vorig jaar tijdelijk leek… Is nu realiteit geworden, dus beknispellen op alles… En ik wil totaal geen medelijden of wat dan ook… Maar zelf had ik het gewoon wat roze kleuriger gezien. Ook dat komt weer wel goed. Het is alleen dat ik de laatste weken veel terug denk aan vorig jaar en toen zag alles er veel leuker uit dan dat het nu is…  En dat ik ook vrienden ben verloren in de tijd dat ik een relatie had, daar heb ik nu zoveel spijt van! Dag in dag uit zit je alleen, en vele dagen gaat dat goed. Ik werk dan wel niet fulltime maar ben toch 28 uur per week op’t werk, ga 2 dagen per 14 dagen naar school.. In mijn vrije weekend ben ik veel in Uden te vinden bij mijn zus! Maar juist op vrije dagen dan knaagt het soms dat je alleen bent.. Dan is het allemaal toch wel heel stil in huis, vooral nu in de winter dat het om half 5 al donker wordt. In de zomer met lang licht, dan gaat het allemaal goed.. Ik kijk dus nu weer uit naar de lente, dat de dagen weer wat langer worden. Maarja voorlopig is dat nog niet.
Maarja na de ellende waar ik nu zo bij stil sta.. Komen er natuurlijk ook leuke dingen aan…..

Want over 2 weken is het bijna zover… de jaarswisseling. Ik heb me voorgenomen dat 2011 echt mijn jaar wordt!!!
Nog een half jaartje knokken en dan is het in Juni zover de diploma uitreiking… Ook wil ik in het voorjaar mijn huis aanpakken, meer eigen maken. En misschien ook zorgen dat ik mijn droom kan verwezenlijken! En wie weet wat er allemaal nog op mijn pad komt……

Bedankt als je mijn bericht hebt gelezen.. Ik ga met een positieve houding het nieuwe jaar in, maar vond het ook eens belangrijk om bij de dingen van het afgelopen jaar stil te staan!

Liefs, Bianca

Plaats hier je reactie :-)